Nanna B. - Diverse

4930 Maribo
Timeløn:
kr. 180,-
Arbejdsradius:
20 km.
Alder:
32 år
Bruger siden:
18/6-2020

Praktisk hjælp til oprydning/organisering

Trænger garagen, kælderen, klædeskabet, hobbyrummet eller andet til en oprydning? Måske er dit klædeskab ved at sprænges af tøj, måske ligner din garage noget der er løgn eller måske har du i årenes løb samlet så mange ting, at du næsten ikke ved, hvad du har i dit hjem (bortset fra, at du har 7 af alt og stadig ikke kan finde det).

Trænger du generelt til at få ryddet op i dit hjem og få organiseret dine ting? Så vil jeg gerne hjælpe. Oprydning og organisering kan dække over flere ting, f.eks.:

Organisere bøger alfabetisk efter titel /forfatter, serie eller genre.
Rydde op i og tømme kasser.
Rydde ud i tøj, CD'er, film, bøger, nipsting, ugeblade/magasiner m.v.
Gennemgå og rydde op i legetøjet fra børnene, som er flyttet hjemmefra.
Skabe overblik over, hvad du har og hvad du behøver.
Skabe orden i rummet.
Og andet.

Jeg kan selvfølgelig ikke hjælpe med alt. Du bestemmer trods alt, hvad du gerne vil beholde, hvad der skal til genbrug, og hvad der skal smides ud. Jeg kan heller ikke hjælpe dig med at slæbe store møbler eller køre skrald på genbrugspladsen. Og jeg forbeholder mig retten til at løbe skrigende bort, hvis en mus eller rotte løber forbi mig :)

Send mig en SMS, og så vil jeg tage kontakt til dig hurtigst muligt.

Kvalifikationer

Jeg har ingen professionel erfaring med oprydning/organisering af hjem, men jeg har altid godt kunne lide at rydde op og organisere mine ejendele. Som barn var mit værelse altid ryddeligt, og jeg hjalp ofte mine veninder med rydde op på deres værelser (trods deres modstand).

I dag foretrækker jeg stadig, at min lejlighed ser ryddelig ud samtidig med at jeg hurtigt kan finde dét, jeg leder efter. Jeg får ro i hovedet af at have orden i reolerne, hylderne, lokalet.

Din henvendelse vil give mig mulighed for at tjene lidt ekstra ved at lave noget, som jeg i bund og grund synes er sjovt. Samtidig vil det give mig noget erfaring, hvis jeg skulle finde på at gøre det til min profession.

Kontaktoplysninger

Klik på knappen herunder for at få oplyst Nanna B.'s kontaktoplysninger.