Maiken N. - Diverse

2400 København NV
Timeløn:
kr. 200,-
Arbejdsradius:
300 km.
Alder:
30 år
Bruger siden:
15/7-2021

Korrekturlæsning, dansk

Jeg tilbyder professionel, velovervejet og systematisk korrekturlæsning af alle typer tekster. Jeg arbejder inden for den strukturalistiske tilgang, og jeg læser gerne op på komma- og andre relevante grammatiske regler, hvis det er nødvendigt. Jeg sender ikke en korrekturlæsning retur, før jeg er helt tilfreds.

Kvalifikationer

Korrektur er mit håndværk, mit hjertebarn. Korrektur er det, jeg er god til. Jeg læser (sommetider ufrivlligt) korrektur på alt, hvad jeg møder: undertekster, reklamer, bøger, Facebook (du godeste...), artikler, i tale m.m.

Det er også grunden til, at jeg har en kandidatuddannelse i Dansk fra Københavns Universitet. Jeg har særligt brugt min uddannelse på at blive klogere inden for det sprogvidenskabelige område samt sproghistorie/etymologi. Det har altid haft stor interesse at undersøge, hvor sproget kommer fra, og hvordan det har udviklet sig til stadighed.

Jeg er ansat hos Spellioo ApS, hvor jeg arbejder som korrekturlæser (det er vel, hvad man kan kalde for freelance). Her har jeg igennem tiden både læst interviews, filmundertekster, børnelitteratur, bachelorprojekter, salgsannoncer etc.

Lige pt. er jeg i erhvervspraktik som blandt andet korrekturlæser i Aftenskolen i Fountain House, hvor jeg arbejder på at støvsuge hjemmeside og diverse foldere for fejl samt indgå aktivt i formidlingen til samt kommunikationen med brugerne og målgruppen som helhed. Det inkluderer fx både sproglige fejl men også kommunikative uhensigtsmæssigheder ift. sprog og ordvalg samt layoutmæssige sammenbrud iht. brugervenlighed med udgangspunkt i målgruppen.

Omtale af Maiken N.

31. aug. 2021

Fik meget hurtigt kontakt fra Maiken supper Bjarne

Kontaktoplysninger

Klik på knappen herunder for at få oplyst Maiken N.'s kontaktoplysninger.