Kamilla N. - Diverse

5260 Odense S
Timeløn:
kr. 300,-
Arbejdsradius:
0 km.
Alder:
53 år
Bruger siden:
23/2-2023

Skal jeg lave dit budget? Eller hjælp dig med at åbne e-boks?

Vil du have et budget i Excel, så du kan få et overblik over hvad du egentlig har af udgifter og indkomster hver måned? Så kan jeg udarbejde et budget til dig, som du selv efterfølgende kan rette i, hvis dine udgifter og indkomst/er, ændrer sig. At lave et budget kan tage sin tid, ifht at finde papirer frem etc. Det vil nok kræve noget kommunikation frem og tilbage. Så at få lavet et budget i excel, koster 500 kr. Kommunikation frem og tilbage vil være via sms/email. Og hvis det er bedre, kan vi mødes på en cafe, ta en kop kaffe, imens vi finder frem til dine udgifter og indtægter, sammen : )

Jeg kan også hjælpe dig med at åbne E-boksen. Jeg ved at det kan være vanskeligt, at åbne e-boks og få set på diverse breve fra kommunen. Og desværre er det sådan, at breve der hober sig op, derinde, ofte gør sagen værre end den egentlig er.

Har du brug for hjælp til andre dagligdagsrutiner, som er blevet vanskelige, så skriv til mig, så ser vi om jeg kan hjælp dig.

Kvalifikationer

Kun personlig erfaring og at jeg elsker at lave budgetter. Og jeg ved hvor vanskeligt det kan være, at åbne post eller diverse fra det offentlige. Så du kan mest betragte mig, som en ven der hjælper dig ; )

Kontaktoplysninger

Klik på knappen herunder for at få oplyst Kamilla N.'s kontaktoplysninger.