Jonas A. - Diverse

2610 Rødovre
Medlem af Jobbi.dk
Timeløn:
kr. 0,-
Arbejdsradius:
50 km.
Alder:
45 år
Bruger siden:
19/2-2020

arbejde i network marketing tilbydes

CORONAKRISEN med nedlukning, fyringer, stigende arbejdsløshed og jobusikkerhed er over os. Og måske du da kigger efter en alternativ ny god måde hjemmefra at tjene penge på.

Eller det kan også være at du bare vil have mere økonomisk frihed i fremtiden til at leve det liv du netop ønsker, så er dette også en god mulighed.

Ved hjælp af et let multilevel marketing duplikations system og at betale bare 800 kr. måned, så kan du tjene gode penge på at blive freelance marketer for verdens største loyalitetsprogram og shopping netværk myworld.com.

Af de 400 kr. du betaler pr. måned kan bl.a. vælge en pakke af fantastiske helsekostprodukter til at holde sig sund, frisk og mere modstandsdygtig overfor corona'en.

Dit job som marketer i myworld.com går i alt sin enkelthed ud på at udbrede kendskabet til det omtalte shopping netværk og at finde nye kunder og marketers ind i netværket.

Du vælger helt selv hvor meget tid pr. uge, at du vil/kan arbejde med dette fantastiske og fordelagtige system, 5 timer pr. uge er nok og kan således også passes ved siden af et almindeligt lønjob.

Du aflønnes ikke med det samme for arbejdet, hvor hurtigt og hvor meget du tjener vil afhænge af din egen indsats. Med næsten intet arbejde vil du over maks 4 års på denne måde kunne opbygge en opsparing og passiv indtægtskilde.

Kontakt mig for at høre nærmere. Hvis du vil træffe mig på telefon og jeg ikke lige tager, læg venligst besked på tlf. svarer og jeg skal kontakte dig hurtigt tilbage.

Kvalifikationer

Jeg har selv været marketer i 1 års tid og vil hjælpe dig godt igang med hvordan du kan opstarte og udbygge din egen forretning, vha. gode nogle gode videopræsentationer

Kontaktoplysninger

Klik på knappen herunder for at få oplyst Jonas A.'s kontaktoplysninger.